Home || News || Reviews || Articles || Contact || Store || Forums || Dumbass Database
Home
News
News Archive
Reviews
Articles
Contact
Store
Forums
Dumbass DB

» I need good web hosting
» Tired of spam
» Scholarships
» Hi! signature question...
» i forgot windows xp password.....

TwistedMods.com
Canada Forums
Explosive Labs
FindProductReview
HardAvenue.com
IceTeks
Kirba
Legion Hardware
MaXit Mag
OCIA
Overclockers Club
RipNet-UK
Rizenet
ThinkComputers
Ultra X
ViperLair
Virtual Hideout
VoidedWarranty
Syndicate:
XML
Dumbass Database
A collection of dumbasses for your amusement
Created By: WebMasterP
Version: 2.8.5


|| Main Page || About || Submit a Dumbass || Register || Login ||
Dumbass #128 - Submitted on 07-09-2002 by Ex_Dial_Up_Warrior
this one is about myself..i was buildiong my computer,and i got the whole thing together and i would get the blank screen with a blinking cursor..i checked it out and came to the conclusion that nothing was wrong..i disassembled the entire thing and double checked everything..turned it on,same thing..i then started replacing parts...when i got to the point where i was replacing my RAM i noticed that there was no ram in the comp and there hadny been the whole time...i felt stupid

- Anonymous
Votes: 2

Author Comment
There are no user comments yet. Use the form below to submit your commments.
Post a comment
Username:
Password:
Remember Me (uses cookies)
Title:
Comment:
Supported Style Tags:
Bold: [B][/B]
Italic: [I][/I]
Quote: [quote][/quote]

(all tags must be closed or they will not work)




Join the Xtreme Tek Mailing List
Name:
Email:
Copyright © 1999 - 2018 Xtreme Tek. All rights reserved.